Schadevergoeding

Schadevergoeding bij letselschade

U kunt op veel manieren letselschade oplopen, bijvoorbeeld tijdens een verkeersongeval of een ongeluk op het werk. Wat de oorzaak van uw letselschade ook is: een ander is verantwoordelijk voor uw letsel en kan hiervoor dan ook aansprakelijk worden gesteld. Dit gebeurt door het indienen van een schadeclaim; als slachtoffer van letselschade heeft u immers recht op een schadevergoeding. Om een schadevergoeding te kunnen krijgen, moet echter worden aangetoond dat de tegenpartij daadwerkelijk aansprakelijk is voor uw geleden schade en dat deze partij aansprakelijkheid erkent. Alleen dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding.

Het eisen van een schadevergoeding

Als de veroorzaker van uw ongeluk daadwerkelijk erkent ook verantwoordelijk te zijn voor uw letselschade, moet de omvang van de schade worden vastgesteld. Hiervoor schakelt u een letselschadespecialist in. Deze legt een dossier aan met betrekking tot de aard en de ernst van uw letselschade. Als alles is vastgesteld, wordt de schade verhaald op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Letselschaderaadsman.nl komt op voor de belangen van letselschadeslachtoffers. Wij helpen u aan de juiste letselschadespecialist, die ervoor zorgt dat uw schadevergoeding ook daadwerkelijk wordt uitbetaald, en dat het bedrag dat u uiteindelijk ontvangt overeenkomt met de aard en de ernst van uw letsel. Als u onze service inschakelt, brengen wij u in contact met een advocaat die voor u vecht en die streeft naar het hoogst haalbare resultaat. Heeft u letselschade en wilt u een schadevergoeding ontvangen? Of heeft u vragen over het indienen van een schadeclaim? Wij bieden u geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek, waarin we u alle informatie geven die te maken heeft met een schadevergoeding.