Medische fouten

Letselschade door medische misser

Overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het maken van fouten is immers menselijk. Ook artsen kunnen soms een medische fouten maken. Wanneer er een fout is gemaakt tijdens een operatie of andere medische behandeling, is dit extra vervelend. U moet namelijk zien om te gaan met de consequenties. Denkt u dat u het slachtoffer bent van medische fouten? Licht dan direct uw behandelend arts in. Wacht hier niet te lang mee, want dan wordt het moeilijker om aan te tonen dat uw letsel veroorzaakt is door een medische misser. Ook is het raadzaam om meteen een letselschadespecialist in te schakelen. Die kan u bijstaan in het verhalen van uw schade na medische fouten, en u voorzien van advies en helpen om de schade te verhalen waar u recht op heeft.

Het verhalen van schade na een medische misser

U heeft letselschade wanneer u door toedoen van een ander lichamelijk of psychisch letsel heeft opgelopen. Bijvoorbeeld als u slachtoffer bent van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval in Gouda. U kunt ook letsel oplopen door slechte werkomstandigheden of een medische misser. Wanneer u door een medische misser letsel heeft opgelopen, kan dit zowel materieel als immaterieel zijn. In het eerste geval moet u denken aan het achteruit gaan in inkomen of extra kosten voor medische zorg of huishoudelijke hulp. Er kan ook sprake zijn van immateriƫle schade. Hiermee wordt bijvoorbeeld pijn of verdriet bedoeld als gevolg van een medische fout of ongeval. Veel mensen weten niet dat ook psychische schade te verhalen is, dit wordt ook wel smartengeld genoemd. Hierbij kunt u denken aan traumatische ervaringen of eventuele blijvende schade, zoals littekens.

Denkt u slachtoffer te zijn van een medische misser en wilt u dat een letselschadespecialist zich buigt over uw zaak? Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek aanvragen. Wij zoeken vervolgens een geschikte letselschadeadvocaat voor u uit. Hij bekijkt uw situatie en vertelt u vervolgens wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het verhalen van letsel door een medische misser.