Verkeersongeval

Letsel na een verkeersongeval

Overal in Nederland gebeuren ongelukken in het verkeer, ook bij u in de buurt. Dit is niet zo raar: waar vele automobilisten gebruik maken van de weg, kan één moment van onoplettendheid al genoeg zijn om een verkeersongeval te veroorzaken. Een ongeval vindt vaak met grote snelheid plaats. De kans is dan ook aanwezig dat u aan het verkeersongeval niet alleen een beschadigde auto overhoudt, maar dat u ook zelf letsel oploopt. Heeft u lichamelijke of geestelijke schade opgelopen bij een verkeersongeval? Het is dan belangrijk om vast te stellen wie er verantwoordelijk was voor het verkeersongeval. Als u dit namelijk niet zelf bent, valt uw letsel onder de letselschade. U kunt dan de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen.

Aansprakelijkheid na een verkeersongeval

De belangrijkste vraag na een ongeval is: wie is er aansprakelijk? Slachtoffers van een verkeersongeval krijgen namelijk alleen een vergoeding voor hun schade, als de aansprakelijkheid van een andere partij bewezen kan worden. Volgens de Nederlandse wet bent u aansprakelijk als u een onrechtmatige daad begaat, in bij een verkeersongeval is dit het begaan van een verkeersovertreding. Maar hoe bewijst u dat een ander aansprakelijk is voor uw verkeersongeval? Hiervoor schakelt u een letselschadespecialist in.

Professionele hulp na een verkeersongeval

Bij het afhandelen van uw letselschade bij een verkeersongeval, kunt u eigenlijk niet zonder de professionele ondersteuning van een letselschadespecialist. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om u aan zo’n specialist te helpen. Als experts in het vaststellen en berekenen van verhaalbare schadeposten helpen de letselschade-experts die wij voor u inschakelen u om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te krijgen. Heeft u letselschade opgelopen bij een verkeersongeval wilt u weten wat een letselschadespecialist voor u kan betekenen? Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek bij ons aan.